AGAM

A Home with a strategically designed plan that welcomes sufficient amount of natural light.

Nestled within the confines of a serene gated society, the building presents a harmonious blend of modern architecture and tranquil surroundings.Its facade, strategically designed to welcome natural light, enhances the ambiance within, creating an inviting atmosphere for residents and visitors alike.

However, the centerpiece is the captivating spiral staircase, that truly captivates attention. Serving as both a functional element and a striking architectural feature, the staircase gracefully winds its way upward, becoming a focal point within the building’s interior.

As sunlight pours in through the surrounding windows, it casts intricate patterns on the staircase, adding a touch of warmth and vibrancy to the space. Within this exclusive enclave, the
building stands as a testament to refined living, where thoughtful design seamlessly integrates with the serene environment of the gated community.

Meanwhile, the layout of the interior spaces speaks to an intuitive understanding of residents’ needs, with common areas fostering a sense of community while private quarters offer sanctuary from the outside world.

In summary, the building embodies a harmonious balance between aesthetics and functionality, offering residents a sanctuary of elegance within an exclusive enclave.

Project Overview

Location

Bangalore

Area

40 X 65 sq. ft.

Project Goals & Expectations

This luxurious home, situated on a 40 x 65 feet north-facing plot, embodies a vision of sophisticated living tailored to meet specific project goals and expectations.The project aims to seamlessly integrate modern amenities with timeless elegance,evident in the common areas.

Additionally, the layout prioritizes functionality, with spaces dedicated to a guest bedroom and utility room on the ground floor, ensuring convenience and practicality. Ascending to the first floor reveals a master suite of unparalleled luxury, boasting an ensuite bathroom, walk-in closet, and private balcony, fulfilling the expectations of exclusivity and comfort.

Moreover, the inclusion of supplementary features such as a family room, outdoor living space, and optional amenities like a Jacuzzi and a multi purpose room , aligns with the project’s goal of creating a sanctuary of refined living, surpassing all expectations of luxury and lifestyle

« of 3 »